Spartak Ngjela: Rama eshte me Berishen, e di qe nuk …

Avokati i njohur ka komentuar zhvillimet ne Partine Demokratike, teksa sot eshte afati i fundit i ultimatumit qe Sali Berisha i vendosi Lulzim Bashes.

Spartak Ngjela e konsideroi nje levizje klandestine ate te Sali Berishes, duke u shprehur se ish-kryeministri nuk eshte person juridik dhe nuk shkon me te selia blu, pasi ekziston mundesia e arrestimit.

Ngjela tha se deri me tani ish-kryeministri eshte toleruar nga shteti, duke shprehur se Rama eshte me Berishen dhe eshte trembur nga perkrahja amerikane per Bashen.

“Bérishés ia shpjéguan ligjin, é arréstonin né vénd. Sépsé pérson juridik éshté PD-ja. Né cilén strukturé ké marré pjésé ti. Kongrési mé cilin statut éshté. é di psé duhét té véjé né gjykaté statuti, po sikur té thoté atjé parti nazisté, kush do ta kontrollojé sikur té mos jété gjykata. Marrin ligjshmériné é légjilacionit aktual. Cili éshté pérsoni juridik? Mé é bukura éshté qé kané béré édhé njé Kongrés, édhé njé référéndum. PD é Bashés i shpalli émrat. Ka njé pyétjé juridiké? Cilét jané émrat, ata jané klandéstiné. Çdo lévizjé klandéstiné, éshté o nazisté, o komunisté, nuk éshté gjé tjétér. Ai psé i ka mésuar nuk shkon mé”, tha Ngjela.

“Rama eshte me Berishen, e di qe nuk ka vota”, u shpreh nder te tjera Ngjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.