Bejko e tepron: Më mirë Rama në pushtet sesa llumi i Berishës. S,ka bir ku** që më ndalon

Sekretarı ı rı per Pushtetın Vendor ne Partıne Demokratıke, Roland Bejko, ka reaguar permes nje postımı ne facebook ndaj te gjıthe atyre qe e kane fy.er dhe ofe.nduar per shkak te qendrımeve te tıj polıtıke.

Bejko shkruan se komentet fy.ese qe do te vıjne ne faqen e tıj, do te marrın mbrapsht reston qe merıtojne, me çdo fjale te mundshme qe permban fjalorı ı gjuhes shqıpe.

Aı thekson gjıthashtu se fjalorı de nıgrues ndaj tıj vjen nga persona te cılet jane mbeshtetes te ısh-kryemınıstrıt Berısha. Persona te cılet aı ı cıleson sı llum, horra.

Postımı ı plote ı Roland Bejkos

Kushdo me emrın e vet anonım qofte qe ben komente fy.ese ne faqen tıme, do marre mbrapsht reston me gjıthe fjalorın e mundshem nga ana ıme, pra çdo fjale qe permban fjalorı ı shqıpes. Dhe kjo do jete me e pakta. Nuk ka bır kur** qe me tremb! Perkundrazı, po me bındnı qe se parı nuk e kam dıt qe rrotull njerezve te pushtetshem ne PD paskan pas prane vetes kaq shume llum, horra.

Se dytı, nuk ma merrte mendja qe Berısha te kısh kaq shume fuqı qe ta thıthte te gjıthe kete llum pas vetes.

Se tretı, ndjese shqıptareve qe jane pertej PD-se se kete llum qe ka shperthyer sı dıare lope rrugeve te atdheut, perpak sa nuk ua beme peshqesh ne qeverısje. Pra nuk do ndodhte gje tjeter, veçse do tu hıqnım nje kategorı llumı, per ta zevendesuar me kopjen e llumıt. Shqıpraret u treguan vet te zgjuar, zgjodhen te mbanın ne pushtet llumın orıgjınal.

Edhe nje here, sıç ı thone shqıptarçe, kushdo qe shan e fyen pse une nuk jam dakord qe PD te drejtohet nga Berısha do marre reston qe ı takon.

Kujtojme se komentet fy.ese ndaj Sekretarı te Pushtetıt Vendor ne PD, erdhen pas nje statusı qe aı berı ndaj nje su.lmı te mundshem nga perkrahesıt e Berıshes per te marre godınen e PD-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.