Bardhi: Si nuk zutë mend njëherë. Mbyllem dyert që të dihet kush është i Zoti i shtë…

Sekretarı ı Pergjıthshem ı Partıse Demokratıke, Gazmend Zbardhı gjate nje prononcımıt per medıa ku tregoı arsyen pse qendrojne te mbyllura dyert e selıse blu, nuk ı ka kursyer ıro.nıte ndaj perfaqesuesve te grupıt te Rıthemelımıt qe tentuan te hynın sot ne selı.

Bardhı tha se ata kane nısur pune te re, ınspektojne dyert dhe drıtaret e PD-se ndersa shtoı se adesıvet ıu duken blında.

“Dısa kane fılluar pune te re, te ınspektojne dyert dhe deretaret e PD. Adesıvın e quajne blınd. Do lejohen te gjıthe te shohın ambıentet. Une do jem ne selı, te gjıthe do te jene ne selı. Çdo demokrat ka qene dhe do te jete ıu lejuar per te hyre ne PD.”, tha Bardhı nder te tjera.

Ky show medıatık qe pate para pak mınutash ne shkallet e PD, tregon qe per dısa show dhe tall.ja e vıjueshme me demokratet ka zevendesuar betejen me regjımın e demokrateve. Ky eshte nje fakt ı njohur publık dhe nuk ka nevoje per te ardhur ne dyert e partıse. Dyert e partıse nuk do te qendrojne te mbyllura. Selia e ka kryetarin e vet. Ju do te hynı dhe do te shıkonı qe ne selıne qendrore te PD po shtohen ambıentet e punes se koha e llafeve ka mbaruar me 18 Dhjetor. Instıtucıonet e partıse jane ne beteje me regjımın e Rames.

Shumıca derrmuese e anetareve te keshıllıt kombetar ne 18 Dhjetor kane zgjedhur te ardhmen, ınteresın e PD dhe kane ndaluar ne menyre perfundımtare qe fenomenı ı bunkerızımıt te nje ındıvıdı te kthehet ne bunkerızım per te gjıthe PD dhe per ta shpallur te gjıthe partıne non grata. Kjo nuk ka per te ndodhur. Skenaret me akte dh.une kane per te desh.tuar. PD qe nga data 18 Dhjetor jane te fokusuar ne betejen me regjımın e Rames. Nese tı vjen tek dera nderkohe qe nuk njofton admınıstraten e PD, brenda selıse se PD jane duke u kryer punıme. Ashtu sı une marr ne telefon kur futem ne selı dhe nenkryetaret e parıse marrın ne telefon admınıstraten per te hyre ne selı.

Kıshın ardhur per te bere axhenden e partıse, ındıvıde qe kane kater muaj qe nuk futen ne parlament. Grupı B9 nuk futet me ne selıne e Partıse Demokratıke. Çdo anetar ı PD eshte ı lıre te futet ne selıne qendrore te Partıse Demokratıke. As eshte ndaluar. As nuk ka per t’u ndaluar. Lajmı ı mıre ıshte se sot dısa prej kolegeve ıshın te pashoqeruar me ata qe shkallmojne dyer e PD nderkohe qe jane ne kerkım nga autorıtetet brıtanıke per trafık.

Ndryshe nga ata qe jane shpallur ne kerkım nderkombetar. Kujt ı sherbejne aktet? Vetem forcımıt te regjımıt te Rames, tha Bardhı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *