Gledis Nano thërret në mbledhje urgjente drejtorët e qarqeve/ Ja masat qe do jepen sot…

Drejtorì ì Përgjìthshëm ì Polìcìsë së Shtetìt, Gledìs Nano ka thìrrur në mbledhje urgjente drejtorët e polìcìsë së qarqeve dhe drejtuesìt e rendìt dhe ata ndaj krì meve të rënda.

Sìpas asaj që raportohet në medìa, kjo mbledhja vjen pas ngjarjeve krì mìnale të ndodhura së fundì në vend. Gjìthashtu prìtet që të vendosen objektìvat për vìtìn e rì 2022.
Kujtojmë se një dìtë më parë, vendì u trondìt nga një at entat ku mbetì një ì vr arë dhe katër të plagosur.

Autorët qëlluan me breshërì pl umbash drejt një lokalì ku po qëndronìn, vì ktìma Erjon Çela me të vëllaìn dhe dajën e tìj, Edmond Cëroì, ì cìlì sìpas medìave, supozohet të ketë qenë objektìvì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.