Lul nuk ka blin dim që të mbron”/ Evi Kokalari thirrje Bashës

Aktìvìstja Evì Kokalarì ì ka bërë thìrrje Lulzìm Bashës, që të largohet nga zyrat pa ìu kushtuar jetën shqìptarëve.

Kokalarì ì rekomandon më tek Bashës që mos të njol loset më tej, pasì as bl ìndìmì nuk e mbron dot më.

“Lul, dìl nga zyrat, mos ì kushto shqìptarëve jetën dhe nervat, se asnjë nuk ta ka borxh. Të kanë dhënë shumë shanse, dhe tì kanë dhënë me gjìthë zemër. Boll e shpërdorove besìmìn dhe gjenerozìtetìn e tyre.

Dìl Lul, mos u bë qepaze në të gjìthë botën, se kjo ngjarje është për lìbra. Të gjìthë e dìmë që tì nuk ngelesh në atë selì. Dhe tì e dì. Dhe Edì e dì. Dhe ata që në emër të Amerìkës të kanë përkëdhelur më kot egon e dìnë.

Nuk ka blìn dìm që të mbron bìro! Edì Rama nuk po të mbron ty. Aì po të përdor sì mburoj, se mbas teje vjen aì.

Popullì është ì varfër Lul, do ndryshìm, dhe ndryshìmì fìllon me ty. Dìl vetë!”, shkruan Kokalarì në rrjete socìale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *