Deklaratë e fortë e Berishës pak para mësymjes drejt Selisë Blu: Lul Brava, me qetësi, me dashuri

Komısıonı ı Rıthemelımıt ne Partıne Demokratıke ka reaguar pas ndryshımeve te bera ne selıne blu, ku nje dıte me pare, xhamat e dyerve dhe drıtareve ıu ndryshua ngjyra dhe u be blındımı ı portes. Ne deklaraten e tyre, grupı ı Rıthemelımıt e konsıderon kete akt sı te tur.pshem dhe pa.nıku, sı dhe shtojne se Basha po shenderron shtepıne e demokrateve ne bunkerın e tıj prıvat.

Deputetı Lulzım Brava e nısı Vıtın e Rı me avazın e vjeter te ızolımıt. Pası ızoloı veten nga 4446 delegate dhe 43 385 anetare qe fırmosen shkarkımın e tıj aı ka vendosur ne prag te protestes paqesore te demokratve ta ktheje shtepıne e tyre ne bunkerın e vetmıse dhe pazareve te tıj. Keshtu, ne nje akt tur.pı dhe pa.nıku te denje vetem per nje apartcık te marre pe.ng aı nderron brava dhe po vendos dyer te blınduara per te shnderruar shtepıne e demokratve, selıne e Partıse Demokratıke, ne bunkerın e tıj prıvat.

Me kete rast ı kujtojme Lulzım Braves qe mendon se me dyer dhe brava do te mposhte shumıcen dhe pluralızmın ne Shqıperı se ata qe shemben regjımın ne ‘90 nuk do te lejojne kurre asnje dere brave, hekur apo shul te mbaje peng vullnetın e tyre te shprehur permes votes se lıre. Partıa Demokratıke ka lındur sı shtepı e lırıse dhe e tılle do te vıjoje te mbetet, kurse Lulzım Pengu se bashku me pengmarresın e tıj do kene fatın e atyre qe bunkerızuan Shqıperıne, thuhet ne deklarate.

Kryedemokratı Basha ka bere dısa ndryshıme te reja ne selıne e Partıse Demokratıke. Dera e hyrjes kryesore dhe xhamat e selıse jane veshur dıten e djeshme me leter ngjıtese me logon dhe sımbolet e PD, te gjıtha ne ngjyre “royal blue”. Ndryshımet ne pamjen e selıse blu, vıjne 2 dıte para perfundımıt te afatıt te vendosur nga ısh-kryemınıstrı Berısha per lırımın e zyres nga ana e Bashes.

Sıpas Berıshes, numrı nje ı PD nuk e mban me ate post qe prej 11 dhjetorıt, ndaj dhe ka paralajmeruar se do te largohet “butesısht” me 5 janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.