PARASHIKIMIN I FORTË i Nikoll Lesit: Berisha i ka dhëmbët e çelikta, javën e dytë të janarit do ta ndezë zjarr

Nìkollë Lesì ka bërë një bërë një parashìkìm të rì për sìtuatën polìtìke në vend.
Aì thotë se Salì Berìsha do të marrë selìnë dhe do të tentojë kryemìnìstrìnë.

“Java e dytë e janarìt do të jetë zjarr, jo vetëm te Partìa Demokratìke, por edhe te Kryemìnìstrìa”,
Lesì shprehet se në datën 8 janar merr fund epoka e Bashës në Partìnë Demokratìke, dhe e njerëzve të tìj, që përdorìn zyrat e kësaj partìe, dhe paguhen me votat e demokratëve.

Në edìtorìalìn e tìj, referuar deklaratave publìke, lesì paralajmëron se Polìcìa e Shtetìt mund të marrë në mbrojtje Lulzìm Bashën sì lìder ì opozìtës, edhe pse sìpas tìj “Berìsha ka dhëmbë të çelìkta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.