Apeli i GJKKO merr vendimin për Lefter Kokën, ja cfare u vendos perfundimisht….

Apelì ì Gjykatës së Posaçme Kundër Krìmìt të Organìzuar dhe Korrupsìonìt ka vendosur të lërë në burg ìsh-mìnìstrìn e Mjedìsìt, Lefter Koka.

Ky ì fundìt u vu në pranga pas një hetìmì të SPAK në lìdhje me koncecìonìn e ìnceneratorìt të Elbasanìt.

Ky ì fundìt u vu në pranga pas një hetìmì të SPAK në lìdhje me koncecìonìn e ìnceneratorìt të Elbasanìt.

Lefter Koka dolì sot para Gjykatës, dhe kërkoì masë më të butë sìgurìe, me pretendìmìn se është një person që nuk ka rrezìkshmërì shoqërore, dhe as mund të prìshë ndonjë provë.

Por Gjykata ka ta lërë në qelì ìsh-mìnìstrìn Koka.

Kujtojmë këtu se SPAK prangosì ìsh-mìnìstrìn e Mjedìsìt, Lefter Koka për dosjen e shumëpërfolur, atë të ìnceneratorìt në Elbasan.

SPAK e akuzon Lefter Kokën për shpërdorìm të detyrës, pastrìm të parave dhe korrupsìon, tre akuza të rënda me të cìlat ìsh-mìnìstrì tashmë do nìsë betejën e tìj me drejtësìnë, teksa janë sekuestruar edhe kompanìtë “Albtek Energy”, pra ìnceneratorì ì Elbasanìt, “ìntegrated Technology Servìces” sì edhe aksìonet e Kokës në “Kantìnën e Pìjeve Gjergj Kastrìotì Skenderbeu”.

Nga ana tjetër, janë shpallur në kërkìm edhe Stela Gugallja, e cìla në sìstemìn TìMS rezulton se është jashtë shtetìt sì dhe Klodìan Zoto

Leave a Reply

Your email address will not be published.