Ylli Manjani: 2021 hyri si 2020-ta dhe doli si 2019-ta. Basha tregoj edhe nje her qe nuk ia vlen…..

2021 hyri si 2020-ta dhe doli si 2019-ta.

Pati vetëm dy ngjarje:

  1. Zgjedhjet politike që u mbajtën si në 2017-ën.
  2. Foltorja që filloi para kohe 2022-in.

Përndryshe pandemi, COVID19, PCR, orë policore, vaksinë, çilet Franca mbyllet Holanda, emigrantë që ikin e që na vijnë, plehra e inceneratorë, zonja Kim rob i shpisë, Patronazhistët, votat, vjedhje, hajdutët, mashtruesit, banditët, drogë, xqind kile kokainë, Rama fiton zgjedhjet, Luli humbi prap.

Prap!!!!…. ‘Skemi parë gjë akoma’. ‘Sapo kemi filluar’… Gërr, gërr e mërr mërr pa lidhje…

Njësoj që nga 2019 e përgjithë 2020-tën e deri tani në prag 2022.  Thjesht na mungon 2021 në memorie se në qeliza na është regjistruar si vit jete.

Hajde me shëndet, me shëndet!

Po e presim edhe 2022, se skemi çtë bëjmë tjetër…

Gëzuar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *