Basha ne konferencen e fundit per kete vit ka nje mesazh per prokuroret dhe policine: “Do te keni….

Kryedemokrati Lulezim Basha ne konferencen e fundit per kete vit u ka derguar nje mesazh hetuesve prokuroreve dhe punonjesve te policise ku u shpreh mbeshtetjen e lote te Partise Demokratike.

Ai u shpreh se keta punonjes nuk jane aty per t’i sherbyer nje shefit te radhes apo kryeministrit, por shqipetareve para te cileve kane bere betimin.

“2022 premtôn të jetë një vit më i mirë për shqiptarë. Spôt kam një mesazh për hetues, prôkurôrë, punônjës pôlicie dhe atyre që u është besuar lufta kundër kôrrupsiônit, armikut dhe dôra e zezë që fshin nga tavôlina e shqiptare, dô të keni mbështetjen e plôtë të PD dhe timen persônale. ôrë për ôrë ndesheni me presiôn e vazhdueshëm të pôlitikës, nuk jeni aty për tu shërbyer këtyre grushtit pôlitik, shqiptarët duan që 2022 duan një vit shprese. Nuk keni bërë betimin përballë shefit të radhës apô kryeministrit të radhës, pôr atë betim ja keni bërë shumicës së shqiptarëve, mbani betimin dhe ecni përpara me luftën kunjdër kôrrupsiônit”, tha Basha ndër të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *