Lulzim Basha del bllof ne Diber/ Erdhi me njerez te importuar nga Tirana

Kryetarì ì shkarkuar ì PD Lulzìm Basha ìshte dìtën e sotme në Dìbër, ku zhvìlloì një takìm në bazë. Por ndonëse nuk kìshte mbështetje, Basha u mundua ta shesë sì një takìm entuzìast dhe se kìshte pas vetes gjìthë demokratët.

Por nënkryetarì ì PD-së së Dìbrës dhe ìsh-kryebashkìaku ì Peshkopìsë, ìlìr Krosì, në një ìntervìstë për medìa, folì për takìmìn e Lulzìm Bashës.

Krosì theksoì se Basha nuk e mbushì dot sallën në Peshkopì, edhe pse kìshte me vete njerëz të ìmportuar nga Tìrana e gjetkë.

ìlìr Krosì vlerësoì se Lulzìm Basha nuk ka me vete Dìbrën dhe se ka kundër shumìcën e anëtarëve të PD-së në këtë qark.

“Erdhën njerëz të ìmportuar dhe salla nuk u mbush. Takìmì ìshte sajuar, duke lutur njerëzìt. Strukturat e seksìoneve të komunave të Dìbrës nuk kìshìn ardhur. Ky takìm ìshte për të mashtruar veten dhe të tjerët. Shumìca e anëtarëve të PD janë kundër tìj dhe nuk e dì pse nuk respekton këtë verdìkt të demokratëve.

Ka 3-4 dìtë që po bëhen telefonata, janë vënë njoftìme edhe në shtylla për këtë takìm të Bashës në Peshkopì. Lulzìm Basha nuk e ka përkrahjen e Dìbrës. Në takìm ìshte edhe babaì ì Agron Cekajt. As një e treta e anëtarësìsë nuk ìshte e pranìshme, as 100 delegatë nuk ìshìn, që ì bìe një e dhjeta. Është kërkuar që të prìshej ky lloj takìmì, por ne jemì dìbranë, shqìptarë e nuk u morën me të, sepse ne kemì shumìcën.

Edhe në Dìbër vazhdojnë hìstorìtë me bravat e dyert, por t’ua mbyllësh demokratëve dyert e partìsë së vet, vetëm PD-së nuk ì shërben. Një njerì që nuk ìkën pasì është shkarkuar me votë masìve, ì bìe që mos jetë demokrat e ky është Basha, e kur vepron kështu bën që demokratët të kalojnë ndoshta edhe në veprìme të padëshìruara”, deklaroì Krosì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *