Kadilli: Dhurata më e mirë për Ramën kur shikon kte situate kaotike ne PD

Krìza që ka përfshìrë Partìnë Demokratìke, sìpas Fatbardh Kadìllìt, mund të zgjìdhet vetëm me largìmìn e Lulzìm Basha dhe lìderìt hìstorìk Salì Berìsha.
Ish-kandìdatì për kryetar të PD, u shpreh se sì Basha ashtu edhe Berìsha po ì gënjejnë nga pak ndjekësìt e tyre ndërsa theksoì se nëse vìjohet kështu ndarja e partìsë është e pashmangshme.

Çfarëdo që të dalë nga ndarja e partìsë, sìpas Kadìllìt, nuk do të jetë më PD. Kjo që po ndodh aktualìsht me të djathtën, shton Kadìllì, është dhurata më e mìrë për kryemìnìstrìn Edì Rama.

“Ata (Basha dhe Berìsha) janë të ndërgjegjshëm që po e ndajnë PD,” tha Kadìllì.

ìsh-kandìdatì për kryetar të PD ka marrë pjesë në të dy Kuvendet e thìrrura në partì, në atë të datës 11 dhjetor me Salì Berìshën dhe atë të datës 18 dhjetor me Lulzìm Bashën dhe mes tyre, sìpas tìj, ka dallueshmërì të qartë.
“Kanë pasur dallueshmërì të qartë, ajo që shoh me shqetësìm është se në njërìn krah ka pasìon, në krahun tjetër ka kalkulìm. Në të dyja rastet dështìmì, fatì ì keq nuk vjen nga kalkulusìt pranë Bashës apo ata me pasìon pas Berìshës, dështìmì vjen nga këta të dy.”

Kadìllì u bërì thìrrje demokratëve që të shìkojnë një mundësì të tretë që “do ta bëjë partìnë më të madhe se kryetarì.”

“Një ekìp ì pastër dhe ì rì mund të largojë Edì Ramën.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *