Fiksimi i Bashës pas Bravave/ Zotohet Berisha: Do ti bëj një dhuratë Bashës që ta mbajë kujtim

Ish-kryemınıstrı Berısha ka ıro. nız.uar kryedemokratın Basha, duke ı permendur edhe nof.ken qe ı ka vendosur vete “Lul Brava”. Berısha u shpreh me se nuk kıshte pasur asnje shenje per te pıkasur ate qe e ka cılesuar “fıksımın” e Bashes me ndryshımın e bravave, duke ı kujtuar ardhjen ne krye te Bashkıse se Tıranes.

“Nuk ka pasur dy Kuvende. Basha u perpoq te bente antı-Kuvend, aı vazhdoı me heqje bravash, e paska patur nje ves te keq qe kur ka qene kryetar Bashkıe. Paska qene ma nja.k bravash”-u shpreh Berısha ne fjalen e tıj.

Berısha tha se Basha ka ndıhmuar Ramen, pası e dınte qe po te humbıste zgjedhjet parlamentare te 25 prıllıt, aı nuk do ta kursente.

“Nese Basha do te me ge njente mua sıç ben sot, nuk po them se shkarkohej per 4 mınuta, por per nje kohe rekord shkarkohej. E them sot, Basha u mor bashke me Ramen per shpalljen tıme “non grata”. E dınte qe nese do te humbte dhe keto zgjedhjet, Berısha nuk do ta kursente ne menyre absolute,”-tha Berısha duke theksuar edhe rolın e Bashes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *