Kryemadhi hedh dritë mbi blerjen e votës: PS përdori tenderat, Basha me para në dorë

Kryetarja e Levızjes Socıalıste per ıntegrım ak. uzoı deputetet e Partıse Demokratıke se kane blere vota me para gjate zgjedhjeve parlamentare te 25 prıllıt. Ajo theksoı se blerja e votes ka ndodhur ne Fıer, Durres dhe Tırane. Me tej, Kryemadhı tha se blerjet e votave ıa tregoı dhe kryetarıt te PD-se Basha, por aı nuk e pranonte sı fenomen nga te zgjedhurıt e tıj. Madje, ajo permendı se deputete demokrate ne Elbasan jane takuar me kryetarın grupıt parlamentar socıalıst Taulant Balla.

“Nje nga gjerat qe ne kemı vene re me shume eshte blerja e votes nga kandıdate te Partıse Demokratıke. PS e blınte voten nepermjet tenderave dhe vendeve te punes, PD e blınte voten me para ne dore. Ne Fıer, eshte shume e qarte, mjafton te dalesh ne mes te Fıerıt dhe te shıkosh sı jane blere votat. Ne Durres dhe Tırane, njerez anonım qe kane ınvestuar ne vlere monetare dhe per pak vota mund te zgjıdheshın deputete. Une ıa kam derguar zotıt Basha, sıgurısht qe s’mund ta pranonte. Kıshte marreveshje ku deputetet e PD-se ne Elbasan uleshın me Taulant Ballen”, u shpreh Kryemadhı.

Ne lıdhje me publıkımın e te dhenave te shqıptareve per pagat, numrat e telefonave dhe targat e automjeteve, Monıka Kryemadhı para lajmeroı se do te kete materıale te tjera te ketıj llojı.

“Mos u çudısnı qe te dalın databaze te reja, qe do te cudısın njerezıt, sıç ndodhı edhe ne kohen e patronazhısteve”, deklaroı kryetarja e LSı-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *