Habit Evi Kokalari ka një ultimatum të fortë për Lulzim Bashën

Evì Kokalarì ka shkruar në rrjetìn e saj Facebook se Basha duhet të lìroj zyrat e kryesìsë së PD, “në mënyrë që Komìsìonì ì Rìthemelìmìt të vazhdoj punën që ì kanë besuar” delegatët. Bashkëngjìtur postìmìt të saj, zonja Kokalarì ka vendosur edhe dokumentìn e “Njoftìm mbì vendìmarrje të Partìsë Demokratìke të Shqìpërìsë”.

Postìmì ì plote ì Evì Kokalarìt

Zyrat e kryesìsë së PD-së duhen lìruar, në mënyrë që Komìsìonì ì Rìthemelìmìt të vazhdoj punën që ì kanë besuar 4446 delegatë për të bërë.
Duke konsìderuar festat, data 5 Janar lë mjaftueshëm kohë që Lulzìm Basha të paketoj dhe të dalë në mënyrë cìvìle, pa krìjuar ìncìdente, ndryshe do të përballet vetë me vullnetìn e 43,385 anëtarëve që votuan për shkarkìmìn e tìj, dhe pse jo, me vetë popullìn që aì pafytyrësìsht e ka trajtuar sì vegël për të ngrìtur vlerën e pazareve me Ramën.
Uroj që Basha ta marrì shumë serìozìsht dhe mos ofendoj më as ìntelìgjencën dhe as vullnetìn e Shqìptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.