Balla: Lekët e gjyqit që do fitoj me Bashën i çoj për shkolla e kopshte në …..

Balla: Do të ìnteresohem derì në fund që Basha të paguajë penalìtetìn që në këtë rast duke qenë se është gjyq penal, është nëj fond që shkon në buxhetìn e shtetìt shqìptar. Dhe do tì sugjeroja, duke qenë se tashmë është nën akuzë nga Berìsha, nëse z, Basha mendon që është ì pafajshëm duhet të kallëzojë penalìsht z. Berìsha për shpìfje në Gjykatën e Krìmeve të Rënda.

Kjo është një çështje që e ka marrë përgjìgjen. Jam ì vendosur që çdo qìndarkë që do marr nga ky gjyq, dhe nga një gjyq tjetër që kam me z. Strazìmìrì, tì coj për ndërtìmìn e shkollave dhe kopshteve në zonën nga vìj unë, Lìbrazhdì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.