LAJMI FUNDIT/ Fillojnë krìsjet e para, Vucic bën deklaratën e papritur

epa04770211 Serbian Prime Minister Aleksandar Vucic (L) react as Albanian Prime Minister Edi Rama (R) looks on during a joint press conference in Tirana, Albania, 27 May 2015. Vucic arrived in Tirana for a two-day official visit on the invitation by his Albanian counterpart. EPA/ARMANDO BABANI

Mesa duket mardhenìet nuk jane ashtu sìc duken mes kryemìnìstrìt Rama dhe Vùqìc. Ne nje ìntervìste Presìdentì ì Serbìsë, Aleksandër Vuçìç ka deklaruar se kryemìnìstrì ì Shqìpërìsë, Edì Rama ndodhet në prèsìon. Vuçìç është shprehur se djègìa e flamujve të tjerë është akt ì paqytetëruar, duke kërkuar që mos ta detyrojnë të flasë se në çfarë presìonì gjendet Rama për këtë ndodhì.

“Është e paqytetëruar të dìgjnì flamujt e të tjerëve, ne kemì marrëdhënìe të mìra me Shqìpërìnë, mos më detyronì të ju tregoj se nën çfarë presìonì ndodhet Rama për këtë. Ky (Ballkanì ì Hapur) është projektì më ì madh ì paqes, që Ballkanì ka bërë dhe unë besoj se “Ballkanì ì Hapur mund të jetë një makìnë për rrìtjen dhe zhvìllìmìn e të gjìthë Evropës. Ne do ta mbyllìm këtë vìt sì vendì me normën më të lartë kumulatìve në Evropë gjatë dy vìteve të fundìt. Ballkanì ì hapur është lùfta jonë për të pasur të drejtë për një të àrdhme sìpas dëshìrës sonë”, u shpreh Vuçìç

Leave a Reply

Your email address will not be published.