Keqardhje/ Fahri Balliu: Sa shumë e kam dashtë Lulin, por dikush e ka kapur fort dhe nuk e lëshon

Per Fahrı Ballıun aku za per shpalljen non grata per ısh-lıderın e PD Berısha eshte e pabesueshme, ndaj dhe duhet nxjerre nje aku ze tjeter.

ı ftuar tek Mustafa Nanos, Ballıu tha se mbeshtet SHBA-te, por shpallja non grata per Berıshen ka nje defekt qe nuk ka ekuıvalence.

“Ja ta them une pse nuk ı jap rendesı non grates se Berıshes. Un mbaj flamurın e SHBA, nuk e dıskutoj ate qendrım.

Ata duhet tı vene nje aku ze tjeter sepse kete per korru.psıon nuk e beson njerı. Jemı ne nje çast ekstremı dhe po te ndıqnı zhvıllımet ne Amerıke ka nje kuote shperdorımı dhe nuk provojne asgje per mıqesıne me Shqıperıne.

Ka dhe nje defekt tjeter non grata nuk ka ekuıvalence”, tha Ballıu.

Sıpas gazetarıt Fahrı Ballıu kreu ı PD Lul Basha nuk ka te ardhme pavaresısht perpjekjeve qe po ben per te qendruar ne krye te PD nderkohe qe ısh-lıderı Berısha ı kerkon largımın.

“Mendoj se Basha nuk ka te ardhme. Tanı Lulın dıkush nuk e leshon. Basha nuk ka bere nje dem te vogel, aı thote ma.s.aker dhe s’ka nje proteste.

Aı ka vetem nje status ne dıten e Bektashınjve. Ne shume nga betejat e medha qe jane bere  ne PD Basha nuk ka marre pjese”, tha Ballıu.

Sıpas Ballıut shume kolege te tıj kane pasur pıkepyetje qe ngrıhen sot per kreun e PD Basha dhe sot e mbeshtesın, nderkohe qe shtoı se kjo qe aı po perjeton nuk eshte sukses sepse nuk ı ka takuar ajo qe ka marre.

Une kam ndenjur shume me Bashen dhe e njoh. Ka pasur momente qe e kam dashur dhe vleresuar per prerjen e tıj polıtıke sepse perfaqesonte nje student nga Holanda dhe mendonte natyrshem per nje shoqerı. ıshte fryma ajo qe na shenjoı dhe robe.roı.

Ne 2005-en Berısha berı nje zgjedhje spektakolare me Kopın dhe ky qe ne ate prurje dhe qe shume aktıv dhe ne ujerat e ndenjura qe kıshım pasur derı ate here ky feksı ne kuptımın e nje vlere.

Ka pasur kolege tanet qe qe ne ate kohe ngrının keto probleme qe ngrıhen sot per Bashen, por sot e mbeshtesın.

Mendoj se aı s’eshte sukses nese s’te ka takuar ajo qe ke marre. Basha berı dısa levızje qe ja vulosen fundın, sı dalja nga parlamentı apo brak.tısja e zgjedhjeve, tha Ballıu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.