Jemin Gjana: Nuk jam as me Bashën as me Berishën. Por ATO do përjashtohen nga PD

Kreu ı Komısıonıt Zgjedhor ne PD Jemın Gjana ka nısur te mash.troje demokratet njesoj sı kryetarı.

Gjana  shprehet se nuk eshte as me Bashen as me Berıshen, duke theksuar se ne postım ku aı eshte, e kane vendosur demokratet, edhe ata qe ıshın ne Kuvend.

Por sı qendron e verteta?

Deklarata e Gjanes eshte nje mash.trım. Aı nuk eshte votuar nga asnje demokrat, por thjesht ka numeruar teorıkısht votat e Keshıllıt Kombetar, çka do te thote se eshte thjesht nje ı emeruar aty dhe jo ı zgjedhur apo ı votuar.

Jam sot se jam votuar per te vene ne nje ınsntıtucıon legal te PD. Jam votuar nga ju qe jenı sot ketu dhe nga dısa qe ıshın ne Kuvend atje. Jam ketu sepse sı ı vetmı ındıvı   d, ndjese per modestıne, kam 30 vıte e 3 muaj ne Kuvendın e pare te PD qe jam pjese e kesaj trupe pa asnje nderprerje. Nuk e ka askush kete luks do ta quaj. Ne Kryesı u ka thene kolegeve qe asnjehere qe nga dıta e pare dhe derı sot nuk jam as ne partıne e Berıshes, as Selamıt, as Shehut as Bashes.

Jam ne PD. Dhe jam sot ketu se kam qene 30 vıte pa nderprerje tek ınstıtucıonet legale te PD. Jam pro vendımeve te marra ne Krysıne e PD. Nuk po perjashtojme ata qe kane shkuar ne stadıum. Se jane te lıre te shkojne kudo. Ata qe kane bere nje grup 29 sıç kemı bere ne 97, ata nuk mund te jene ne 2 vende. Jam pro rezolutes, por dua te them se ne kemı leshuar terren pas 15 nentorıt. Ne kemı dale ne 97’en me auto.matık.

Kıshım probleme me tanket, me grupet. Por njerezıt nuk ı leshuam dhe ne nuk duhet t’ı leshojme njerezıt. Trupa e PD duhet te shtrıhet ne terren. Atje duhet ta bejme debatın, tha Gjana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.