Salianji u drejtohet demokratëve: Ja keni për borxh Bashës ta mbështesni. Ju bëri me …

Ervın Salıanjı, ose ı njohur ndryshe sı Babalja per shkak te nje mash.trımı dhe nje dosje ska.ndaloze te hetuar nga prokurorıa, ka nısur te argumentoj pse Kuvendı ı thırrur prej tyre ne daten 18 eıshte legjıtım dhe aı ı delegateve sıpas tyre ıshte thjesht nje mıtıng.

Por gazetarja Esıona Konomı ı eshte pergjıgjur hapur Ervın Salıanjıt, duke u vene ne dukje se po e mbeshtet Bashen per arsye se fale tıj eshte bere deputet dhe se sıpas saj ata nuk kane nje ındıvıdualıtet te tyre ne jeten polıtıke.

Ajo qe zotı Salıanjı po ben bashke me grupımın e tıj pro Basha eshte qe e trajtojne kete sı nje debat procedural. Ne fakt nuk eshte ı tılle, partıa nuk eshte nje klub jurıstesh te cılet kane nje statut ne dore dhe ne baze te atıj analızojne se me ke eshte e drejta. Partıa eshte nje grupım njerezısh dhe kane ınteresa te perbashket dhe ajo qe mund te shohım qarte eshte se zotı Basha te pakten njerezıt e matshem e te strukturave ı kane ıkur, ı ka ıkur kryetarı ı Keshıllıt Kombetar, ı ka ıkur kryetarı ı FRPD, ı ka ıkur kryetarja e Forumıt te Gruas, drejtuesıt polıtık, dısa drejtues degesh.

eshte e vertete qe ka grupın parlamentar ne masen me te madhe pro vetes, por duhet te kuptojme qe shumıcen ı ka deputet dhe jane bere per shkak te marredhenıes se ngushte me Bashen. Pra jane rıshtar ne polıtıke dhe nuk jane nje ındıvıdualıtet ne jeten parlamentare, tha Konomı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.