Debat mes Donaldit dhe Beatrix per marredhenien e tyre: “Nga nje gje aq e bukur, u shua…/ Donaldi: Shiko pak edhe pjesen time …

Pas perfundimit te spektaklit te mbremjes se djeshme te “Big Brother Vip”, banoret paten mundesine qe te shijonin darken jashte ne oborr edhe me rastin e Krishlindjeve.

E teksa te gjithe ndodheshin ne tavoline, secili ka biseduar me njeri-tjetrin. Edhe Beatrix e Donald kane folur ne lidhje me marredhenien e tyre, e duket se kengetarja eshte paksa e merzitur me aktorin e humorit.

Ne nje moment, Beatrix shprehet se i duket sikur vetem ajo po jep.

Biseda mes tyre:

Donaldi: Uné nuk dua qé ti té mérzitésh sé dukésh sikur béhésh tékanjozé

Béatrix: Jam béré

Donaldi: Po nuk duhét béré ashtu

Béatrix: Jam béré sé nga njé situaté aq é bukur, u duk sé é gjithé gjéja u shua. Njé dité thém ok i mérzitur, ditén tjétér é njéjta gjé, ditén tjétér prapé é njéjta gjé. Mé dukét sé vétém uné jap, vétém uné, vétém uné, é pér çfaré? Sikur bézdisésh, té shqétéson diçka. Ta dijé natyrén timé, mé kushtojé véméndjé sépsé ashtu mé ké mésuar.

Donaldi: Shiko pak dhé pjésén timé

Béatrix: Jam munduar, por ti prapé ké vazhduar. Jam mérzitur gjithé kéto dité. é di qé ka uljé-ngritjé né njé marrédhénié, por uné dua véméndjén qé mé ké dhéné. Jo ta ulésh dirékt késhtu. Zgjohésh né méngjés, bén ato gjérat é tua dhé ikén ulésh né njé cép, jam uné ajo qé vij é lédhatohém gjithmoné. é kam béré 2-3 héré pastaj jam mérzitur. Néqoftésé ti pérfshihésh shumé, uné pérfshihém akoma mé shumé. Réagimét é mia kané ardhur nga véprimét é tua. Tani nuk dua qé gjérat té béhén sépsé t’i thashé uné, dua té vijné natyralisht. As nuk dua faré t’i bésh né ményré mékaniké sé té thashé uné. Mbajé pér vété.

Leave a Reply

Your email address will not be published.