Paloka shfryn ndaj Bolinos “Po pse mor Car. Bol na ben te prishim fjalorin dhe per festa?!

Po pse mor Car. Bol na ben te prishim fjalorin dhe per festa?!

Po nuk u ngope o pleh, bashke me bajgat e tjera te Rames, as duke vjedhur e as duke mashtruar ?! Akoma ke guximin te hedhesh balte ?!

Po dhe mbi nje dokument publik sic eshte deklarimi i pasurise e merr guximin te mashtrosh o kellire ?!

Tani keni merre persiper qe cuditerisht, pervec Rames, ti sherbeni dhe Bashes !!! Nuk e kuptoni as ju as ata qe sherbehen nga ju se po u perzjeve me bajga, vetem zhytesh e qelbesh ?

Heren e pare qe u more me mua o Car. Bol e hodhe me nje pergenjeshtrim. Kete here do flasim pak “italisht” bashke…se dhe gjykatave e gjyqeve per shpifje ja keni marre doren , i fusni nje pergenjeshtrim e nje kerkese falje dhe nuk shqetesoheni shume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *