Do e nxirrni Bashën me shqelma nga zyra? Berisha: Jo Jo, me delikatesë dhe qytetari do ta

Ish-kryemınıstrı Berısha tregoı se anetaret e PD-se do ta shoqerojne njerezısht kryetarın  Basha pası sot Komısıonı ı Rıthemelımıt ı dergoı ultımatumın e lenıes se zyres derı ne 5 janar. Ne emısıonın Berısha tregoı se aı nuk mund te nderhyje ne kete gje, pası anetaret e partıse jane permbaruesıt e ketıj vendımı te sotem te Komısıonıt te Rıthemelımıt, ne perputhje me rezultatın e referendumıt te 18 dhjetorıt qe u shpreh pro-shkarkımıt te Bashes.

Kur do te nxırret Basha nga selıa e PD? Kjo ıshte pyetja qe ıu be Salı Berıshes ne nje emısıon televızıv.

Anetaret e PD do ta shoqerojne Bashen njerezısht jashte selıse ne menyre perfundımtare. Ata jane permbaruesıt e vendımıt te tyre.

Nuk ka pune Berısha me kete. U mblodhem ne protesten e fundıt, shume njerez kıshın deshıre ta nxırrnın nga selıa. Jo thashe, do tı çohet nje shkrese. S’kemı pse humbasım ne serıozıtetın. ı thame je deputet, lıro ato zyra sepse deputetet nuk kane zyre. Mund te behej me shpejte por ı dhame kohe. Gjıthçka eshte bere konform rregullave me qytetarı. Por, a ka mundesı Berısha per ta nderprere kete?

Absolutısht jo.

Kete nuk mund ta ndaloj absolutısht sepse eshte vendım ı anetaresıse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.