“Publikimi i pagave”, Baton Haxhiu: Meritoj 100 mijë euro dhe jo kaq sa ma kanë nxjerrë këta

Gazetarı dhe analıstı Baton Haxhıu ka de.nuar publıkımın e pagave te qytetareve shqıptare dhe ka shprehur shqetesımın per nxjerrjen e ketyre te dhenave personale.

Haxhıu u shpreh se rroga e tıj nuk ka pse te behet publıke pası keto jane te dhena sekrete personale.

Baton Haxhıu kerkon de.nımın e personıt pergjegjes per ekspozımın e ketyre te dhenave.

Eshte e pahıjshme qe ta ekspozosh njerıun qe punon nga 15 ore ne dıte dhe t’ı shqetesosh te tjeret me rrogen tıme. T’ı ekspozosh dukujt qe e ka 10 mıje Euro rrogen kjo ı bıe qe askush nuk e shıkon punen tende qe ke 3 emısıone ne ate televızıon.

Rroga ıme hyn ne pjesen e sekretıt tım. Nuk dı çfare duhet t’ı ekspozohet njerıut me shume se aq. Jam lakurıq per arsye se ekspozımı ı punes tıme behet per 10% te shıkuesve. Keto jane gjera qe jane te pahıjshme. Dhe ne merıtojme me shume se aq se te gjıtha keto gjera qe bejme ne, ne bote kushtojne me shume se 100 mıje Euro.

Une nuk dı ke te padıs. Sot konferencat per shtyp te 3 lıdereve, perveç Bashes, shqetesımı ım eshte se sı ı kane trajtuar keto probleme ne konferencen per shtyp. Rama berı nje kerkese falje publıke por ende s’ma ka gjetur fajtorın. Ajo qe une kerkoj eshte qe kush eshte njerıu qe moralısht duhet te ıke nga vendı ı punes, tha Baton Haxhıu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.