Albana Vokshi: Basha është i shkarkuar, asgjë nuk e cenon vendimin e sovranit demokrat! Ne e kemi kryetarin tonë…

Komisioni i Rithemelimit të PD-së e ka përforcuar qëndrimin e tij ndaj ish-kryetarit të PD-së, Lulzim Basha, pavarësisht procedurave ligjore që do ta pasojnë.

Albana Vokshi e pyetur sot nga gazetarët, para Gjykatës së Tiranës, deklaroi se “askush dhe asgjë nuk mund të cenojë vendimin e sovranit demokrat. Sovrani ka vendosur: Lulzim Basha është tashmë thjesht një deputet, i shkarkuar”.

Pyetje që iu drejtua ishte: PD e rithemeluar i është drejtuar Gjykatës së Tiranës me një kërkesë për pasqyrimin në statutin e partisë, të atyre ndryshimeve dhe vendimeve që u morën në Kuvendin e datës 11 Dhjetor. Ka pasur një kërkesë për dorëheqje nga gjyqtari i çështjes Arben Zhukri, duke arsyetuar se ka konflikt interesi megjithatë kjo dorëheqje nuk iu pranua. A e bën kjo të cenueshëm procesin, cilido qoftë vendimi i z. Zhukri?

Komisioni i Rithemelimit të PD-së e ka përforcuar qëndrimin e tij ndaj ish-kryetarit të PD-së, Lulzim Basha, pavarësisht procedurave ligjore që do ta pasojnë.

Albana Vokshi e pyetur sot nga gazetarët, para Gjykatës së Tiranës, deklaroi se “askush dhe asgjë nuk mund të cenojë vendimin e sovranit demokrat. Sovrani ka vendosur: Lulzim Basha është tashmë thjesht një deputet, i shkarkuar”.

Pyetje që iu drejtua ishte: PD e rithemeluar i është drejtuar Gjykatës së Tiranës me një kërkesë për pasqyrimin në statutin e partisë, të atyre ndryshimeve dhe vendimeve që u morën në Kuvendin e datës 11 Dhjetor. Ka pasur një kërkesë për dorëheqje nga gjyqtari i çështjes Arben Zhukri, duke arsyetuar se ka konflikt interesi megjithatë kjo dorëheqje nuk iu pranua. A e bën kjo të cenueshëm procesin, cilido qoftë vendimi i z. Zhukri?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.