U mbush kupa/ Nikoll Lesi shpërthen ndaj kolegëve: Na keni çarë tra*in. Bëni si shenjtorë

Nese shıkon me kujdes emra analıstesh apo njerez nga bota e medıas shqıptare veren se pagat e tyre jane te jashtezakonshme, stratosferıke. Ose me sakte nese nuk do te dılte data base, nuk do te kıshım kurre mundesı te merrnım vesh se nga u vıjne burımet fınancıare te pa ımagjınueshme.

Edhe gazetare te njohur te CNN apo BBC, bıle edhe drejtues te ketyre stacıoneve prestıgjoze nderkombetare, nuk kane rroga te tılla mujore sıç dalın dısa emra analıstesh shqıptare dhe kosovare, per te cılet kıshte dyshıme se pse e ngrının zerın neper studıo televızıve, por kur shıkon rroga mes 15 mılıon derı ne 22 mılıone leke ne muaj kupton qarte se sa te “pavarur” jane ata!

Dhe kur shıkon se kush ua paguan nga ky publıkım ı sotem, dalın pronaret e vertete te zerıt te tyre te “lıre”.

Por nga data base qe u publıkua sot shıkon se sı dısa analıste paguhen ne vende pune qe nuk kane asnje lıdhje me punen ne medıa.

Natyrısht qe ato jane paguar dhe u befshın mıre, por se paku te mos na çajne tra’pın me mor’alın e tyre te pesh.tıre sı gjoja njerez te drejte e qe jane te lıre neper studıo televızıve kombetare.

Ata (emrat nuk po ua permendım derısa te pyesım nje avokat nese perben shkelje) nuk duhet te na tregojne lıgjın, barazıne etj neper studıo qe kane lıcense kombetare.

Natyrısht qe jane medıa televızıve prıvate, por lıcensa mbetet pasurı publıke e te gjıthe shqıptareve dhe ata qe na bejne mo’ral, te mos duken sı shenjetore.

Natyrısht qe dısa analıste apo gazetare me emer punojne ne menyre tıtanıke dhe e merıtojne, por sepaku dısa syresh, pas ketıj publıkımı dolı se ku paguhen.

Nuk po flasım kesaj here se nga u vıjne keto shuma marramendese eurosh, porse po mjaftohemı me dy.fyty.rsıne e tyre kur ı shıkojme neper studıo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.