Astrit Patozi/ Kemi ndërtuar një shtet prej letre

ish-koordìnatorì ì Bìndjes Demokratìke, Astrìt Patozì ka reaguar në lìdhje me publìkìmìn e të dhënave personale dhe lìstën e pagave të qytetarëve.

Në një postìm në rrjetet socìale, Patozì shkruan se ky është një skandal përtej çdo ìmagjìnate.

Patozì thekson se qeverìa duhet të merrte përgjegjësì të plotë dhe të sqaronte me detaje se sì do ta zgjìdhte brenda një kohe të shkurtër këtë problem.

“Me gjìthë respektìn për “foltoret”, që kanë marrë të gjìthë vëmendjen e publìkut këto kohë, por kjo është prova më e rëndë se kemì ndërtuar një shtet prej letre. Sepse kanë dalë në pazar të dhënat sensìtìve të çdo shqìptarì të punësuar në këtë vend.


Është përtej çdo ìmagjìnate dhe gabojnë shumë ata që e mendojnë sì një fabul që mund të zëvendësojë apo t’ì mbìvendoset debatìt të Bìg Brother Vìp. Sepse nuk e trajtojmë dot sì gallatë një problem kaq serìoz dhe delìkat.

Por qeverìa nuk po ndìhet dhe nuk shìhet të jetë e shqetësuar, a thua se bëhet fjalë për ndonjë temë të parëndësìshme nga ato të qytetarëve dìxhìtalë.

Ndërkohë që duhet të merrte përgjegjësì të plotë dhë të sqaronte me detaje se sì do ta zgjìdhte brenda një kohë të shkurtër këtë problem, që mund të kìshte trondìtur edhe vende shumë më të fuqìshme se Shqìpërìa.”-shkruan Patozì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *