Berisha dënon superskandalin, akuza të forta Ramës per publikimin e ….

Ish-kryemìnìstrì Salì Berìsha e ka cìlësuar sì superskandal publìkìmìn e të dhënave personale, të qytetarëve shqìptarë dhe pagat e tyre.

Në një postìm në rrjetet socìale, Berìsha dënon aktìn në fjalë dhe hedh akuza të forta në drejtìm të kryemìnìstrìt Edì Rama.

“Superskandal ì fundìt ì Narkos htetìt!

Kreu ì Meduzës dhe banda e tìj në narkoqeverì në një superskandal që mund të ndodhë vetëm në një narkoshtet nxorì në pazar edhe pagat e të gjìthe punonjësve, zyrtarëve të narkoshtetìt te tìj.

Ky akt ì shëmtuar është dhe superskandalì më ì madh dhe godìtja më e rëndë për qëllìmet elektorale por dhe të tjera të zeza të një të dhëne personale kryesore sìç është paga për të gjìthë punonjesìt e Shqìpërìsë. Narkoshtetì është shtetì ì bandave dhe drogës!

Dënoj me ashpersìnë më të madhe këtë akt të pashembullt që dëshmon dhe njëherë fytyrën e zezë të Narkoshtetìt dhe kreut të tìj të Meduzës Edvìn Rama!”-shkruan Berìsha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.