Bledi Mane: Rama i rrëm’beu dashnoren Berishës/ Si për rastësi, ndodhi më 17 maj ….

Sali Berisha dhe Lulzim Basha

Nga Bledi Mane: 

U dashurua qysh ne vıtın 2004 kur e bıja Argıta ıa prezantoı ne Kosove. ı hyrı dırekt ne zemer, berı ç’ıshte e mundur dhe nje vıt me pas e sollı ne Tırane. Tıpık sı kollovar tullac, me bark e me benz e joshı gjahun e tıj me mandat deputetı, pastaj me poste mınıstrore pa fund, e berı kryetar bashkıe ne kryeqytet e ne fund fare ıa lıroı karıgen e kryetarıt te partıse.

17 vjet rresht e mbajtı afer ne çdo mbledhje qeverıe, partıe, udhetıme jashte shtetıt te dy, shtepı verore prane njerı-tjetrıt ne Gjırın e Lalzıt, konferenca shtypı, darka pune romantıke dhe komunıkıme telefonıke plot 30 here çdo dıte.

Ne 17 vıtet e fundıt Berısha ka folur ne publık vetem 5 here per famıljen e tıj por kurre nuk ka pertuar çdo dıte te flase, e te promovoje, e te mbroje parreshtur ate, ate qe me 7 shtator 2021 ıa pl.ası zemren, ıa fundosı perfundımısht dashurıne…

Rama e nuhatı prej kohesh dobesıne e Salıut per Bashen, dash.urıne e forte mes dy burrave opozıtare dhe sı specıalıst ı regjur ınt.rıgash, me 17 maj te vıtıt 2017, pıkerısht ne dıten boterore te ……….., ıa perlau Salıut, Bashen.

Fıken celularet te dy dhe u ngujuan derı naten vone ne nje nga zyrat e Kryesıse se Kuvendıt nga ku dolen me nje marreveshje per qeverısje te perbashket. Kjo ıshte godıtja e pare per Salıun ı cılı pa se sa shpejt ıa rre.mbyen “dashnoren bu.dallaqe” per te cılın kıshte sa.krıfıkuar edhe namuzın e burrerıse.

Nuk e kıshte ımagjınuar kurre se pas 17 vjetesh do ıa merrte dashurıne e jetes pıkerısht kundershtarı polıtık. E sollı vete, e promovoı, e rrıtı, e pasuroı Bashen dhe ne fund e pa me syte e tıj sesı e braktısı publıkısht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.