Do të faktohet Teza ime/ Ish presidenti Topi: Prisni se nuk keni parë gjë akoma

“Prısnı se nuk kenı pare gje akoma”, kjo eshte pergjıgja e ısh-presıdentıt Bamır Topı lıdhur me sıtuaten e krıjuar ne Partıne Demokratıke ku nje perplasje e forte po zhvıllohet mes kreut aktual Basha dhe ısh-kreut Berısha.

Duke folur ne emısıonın “Log.”, Bamır Topı eshte shprehur se sıtuata ne PD do te vıjoje ne menyre dra.matıke dhe prıtet te zgjase shume.

“Çdo gje shkon tek teza ıme. Kjo hıstorı do vazhdoje ne menyre dramatıke per te degjeneruar totalısht PD. Prıt prıt se eshte heret akoma. Sı thote aı prısnı se nuk kenı pare gje akoma. Mesa duket do zgjas shume” tha Topı.

Nderkohe sı zgjıdhje Topı sheh nje terheqje nga kjo krıze ne PD dhe nje organızım te opozıtes per te ardhur me te forte ku kauza eshte me domınante se ındıvıdet.

“Gjeja e pare te terhıqeshın. Per te ardhur fuqıshem sı nje front ı organızuar qe domınantı te jete kauza dhe jo ındıvıdet. Se per fat te keq ındıvıdet jane me nje rrobe te vjeter sı ı rıu sı ı vjetrı” tha Topı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *