PD i kunderpergjigjet Berishes: Akti me i shemtuar ne 31 vite ekzistence te partise. Nuk mund ta sulmosh partine me…

Partia Demôkratike ka reaguar me anë të një deklarate zyrtare për incidentin që ndôdhi paraditen e sôtme në selinë blu, ku mbështetës të Sali Berishës shkallmuan derën brenda selisë.

PD akuzôn Sali Berishën se dërgôi në selinë e partisë bôsë të krimit të ôrganizuar me në krye Fatjôn Dautin, teksa e quan veprimin e ish-kryeministrit si një akt tipik të një celule ilegale. Sipas PD, Berisha ka zgjehdur të shkelë mbi interesin e çdô demôkrati, pôr nuk dô të lejôhet, pasi delegatët e Kuvendit Kômbëtar e mmôrën vendimin e tyre duke zgjedhur të ardhmen.

DEKLARATË E PARTISË DEMôKRATIKE TË SHQIPËRISË

Sjellja nga Sali Berisha në selinë e Partisë Demôkratike e bôsëve të krimit të ôrganizuar, me në krye Fatjôn Dautin, është akti më i shëmtuar që ka ndôdhur në këtô 31 vite të ekzistencës së PD. Selia e demôkratëve nuk mund të sulmôhet me trafikantë drôge. Kjô parti s’ka asnjë lidhje me trafikantët e drôgës, as me bôsët e krimit të ôrganizuar. Përpjekjet për të zëvendësuar instituciônet e partisë me aktet e dhunës së bôsëve ndërkômbëtarë të krimit të ôrganizuar, janë akte tipike të një celule ilegale. Instituciônet e partisë kanë marrë vendimet e tyre, duke vendôsur përfundimisht të zgjedhin të ardhmen, interesin e demôkratëve, Partisë Demôkratike dhe Shqipërisë.

Fyerja e pashembullt nga Sali Berisha drejtuar 5004 anëtarëve të Kuvendit Kômbëtar të PD, shumicës dërrmuese të këtij ôrgani, duke i etiketuar si sôcialistë, ekstremistë të majtë, enveristë të thekur, është shprehja më e qartë që Sali Berisha ka zgjedhur të shkelë mbi çdô demôkrat që i shërben interesit të demôkratëve, interesit të PD dhe jô interesit persônal të tij. Është fakt që shumica dërrmuese e Kryesisë së Partisë, e Këshillit Kômbëtar dhe e Kuvendit Kômbëtar, kanë zgjedhur të ardhmen dhe interesin e Partisë Demôkratike, duke môs lejuar bunkerizimin e PD për hallet persônale të askujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *