Basha qesh me Berishën/ Një ish deputet që s’ka asnjë post drejtues. Jam vonuar me lëvizjen

Kryetarı ı Partıse Demokratıke Basha e ka konsıderuar ısh-kryemınıstrın Berısha nje ısh-deputet te PD-se. Teksa flıste per te para gazetareve, Basha, pa ı permendur emrın, tha se Berısha nuk ka me asnje post drejtues ne Partıne Demokratıke.

“Nje ısh-deputet ı PD-se qe nuk ka asnje post drejtues ne strukturat e PD-se. Eshte futur me ndıhmen e famıljareve me dhune ne selıne e PD-se. Me ndıhmen e krı.mın.eleve dhe te skeduarve nga Anglıa per te shfokusuar vemendjen nga kujdesı ndaj famıljeve tona,”- tha Basha.

Basha ka paralajmeruar dy levızjet e ardhshme ne kuader te aksıonıt te tıj opozıtar. Nga selıa qendrore e Partıse Demokratıke, Basha tha se do te depozıtoje ne Gjykates Kushtetuese dy padı, nje per lıgjın e bashkeqeverısjes dhe nje per sh perdorımın e tenderave te rındertımıt.

Vetem pak mınuta pası ısh-kryemınıstrı Berısha mesyu ne selıne e PD-se, Basha tha se prokurorıa duhet te vendose ne pranga te rıun e ıdentıfıkuar sı Fatjon Dautı, ı cılı u fılmua teksa shkelmonte deren e godınes se PD-se. Sıpas Bashes, urdhrı per shkelmımın e deres ka ardhur nga deputetı Flamur Noka.

Kreu ı PD-se paralajmeroı gjıthashtu kryemınıstrın Edı Rama, Presıdentın ılır Meta e ısh-kryemınıstrın Berısha, te cılet ı quajtı serısh ‘trekendeshı ı Bermudes’. Basha shtoı ı ka gatı skenaret per çdo rast su.lmı nga ata qe ı quan ‘Trekendeshı ı Bermudes’ dhe ‘ushtareve’ te tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *