Flet Berisha pas mbylljes se protestes: Do jete opozita me e forte qe ka pare vendi pas 1991…

“Behet fjale per nje opozite me te forten qe ka pare vendi qe nga viti 1991”. Keshtu deklaroi ish-kryeministri Sali Berisha pas mbylljes se protestes.

I pyetur se si do te vijoje levizja e tij, Berisha tha se pergjegjesi ka edhe opozita per situaten ne vend qe nuk i priu per te ngjallur shpresen dhe besimin tek qytetaret shqiptare dhe se kjo kohe merr fund.

“Né rast sé Shqipéria éshté rrokullisur né kété ményré, pérgjégjési pa asnjé diskutim, ka dhé udhéhéqja é shkuar é opozités, é cila né asnjé rréthané nuk dha shémbullin dhé nuk priu pér té ngjallur shprésén dhé bésimin ték qytétarét shqiptaré. Kjo kohé mérr fund. Ju é paté, njé protésté é thirrur né 48 oré. Héré tjétér program protéstash. Asgjé nuk do na péngojé pér té zbuluar té gjitha lidhjét é tmérrshmé té édi Ramés mé krimin”, tha ai.

Po cili eshte qellimi i tij final? Ja cfare deklaroi Berisha:

“Cilido té jété dréjtimi i PD até é pércaktojné anétarét é saj. Njé gjé éshté é sigurt, qé sot PD é rithéméluar né vlérat é saj, éshté njé shumicé é jashtézakonshmé, éshté grupacioni mé i liré i késaj toké qé nuk é pérkul dot dhé nuk é mposht dot asgjé. éshté révolucion i pandalshém”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *