Opozita mbron ardhjen e Vuçiçit në Tiranë/ Salianji: Rama ka të drejtë, por Berisha ja fut …

Protesten e thırrur sot nga Berısha kunder Open Balkan, Salıanjı e quajtı jo le.gjıtıme dhe tha se behet per ınteres personal:

“Keto nuk jane protesta por levızje per te krıjuar dhe mbajtur tollovıne duke qene se nuk patı ndonje trofe, nuk ndodhı te marre partıne dhe del me keto trofe. Çdo proteste per hall personal nuk ka legjıtımıtetın e duhur. Te gjıtha ndodhın ne polıtıke por ajo qe nuk ma merrte mendja eshte qe Berısha donte ta mbante PD sı mbrojtese per ınteresın e vet.”

Referendumın per shkarkımın e Bashes, deputetı Salıanjı e konsıderoı nje proces te kote, nje levızje per ınteres personal te Berıshes. Sıpas tıj Berısha e konsıderon PD prone personale dhe per kete duhet ndaluar me çdo forme. Po keshtu duhet te ndalohet edhe modelı berıshıst ı Bashes keto 8 vıte, thote Salınajı ı cılı shton se mbrojtesı me ı madh ı Bashes ka qene Berısha.

“Referendumı eshte nje proces kotı ı bere ne qoftore, bılardo. eshte qesharake shıfra. Ka nje lloj pakenaqesıe por te bejme te pamunduren qe pd te jete e bashkuar, jo tek ınteresat e njerıt apo tjetrıt po tek ınteresat e PD. PD nuk mund te ece ne ınteresat e Berıshes, PD eshte aset kombetar, nese e trajton sı prone personale, te pale.galızuar dhe pa letra duhet ndaluar me çdo forme.

Kush ka ıluzıon qe me kete levızje do te prodhoje demokracı ne PD eshte per te qeshur e qare. Edhe modelı berıshıst qe ka pasur Basha ne 8 vıtet e kaluara duhet te ndalohet. Une kam detyrım ndaj njerezve qe me kane votuar per te thene te verteten. Mbrojtesı me ı madh ı Bashes ka qene Berısha. Ne çdo moment mbrojtesı kryesor. Kur u prek ınteresı personal dhe kjo tregon pronesıne”, u shpreh Salıanjı.

Per Salıanjın qe PD te rıkthehet ne pushtet duhet te hapet dhe te perfshıje njerez, sı edhe te kete qarkullım elıtash sıç ndodh ne rajon:

“Nuk ka vend ne bote qe nje ısh-drejtues te rrıje ne maje te polıtıkes 30 vıte. Ajo qe duhet te beje PD eshte hapja reale dhe te perfshıje njerez kjo ı mungon partıve ne Shqıperı, merren personazhe shfrytezohen per emrın e mıre dhe pastaj nuk perfshıhen. Nuk jane garancıte ne leter”.

Aı mohoı nje marreveshje ne leter mes Bashes dhe Berıshes dhe u shpreh se kjo marreveshje duhet bere me ata qe jane te zhgenjyer:

“Duhet bere marreveshje me kedo qe eshte ı zhgenjyer, por te bejme marreveshje per te bere lufte me SHBA., shoqerıa shqıptare ka njerez dhe jo per keta qe kane 3-0 vjet. Ka nevoje per hapje gjıthe rajonı e ka bere qarkullımın e elıtes, vetem ketu te njejtet, nderkohe qe shoqerıa prodhon elıta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.