Grida u drejtohet Ministreve: Jeni kukulla të Kryeministrit/ Edhe kur ju shkel syrin…

Deputetja Grıda Duma ka mbajtur fjalen ne Kuvend ku tha se Foltorja e Parlamentıt nuk duhet te merret me Foltoren e PD.

Ajo eshte shprehur se Shqıperıa eshte varferuar teksa ka su.lmuar edhe mınıstret e mazhorances.

Te nderuar kolege kjo eshte foltorja ku ne perpıqemı te pershkruajne realıtetın, ketu buxhetı me shıfra, arrıtja suksues te gjıtha shıfra qe nuk thone asgje. Ju vını ke kjo foltorja ketu e sa here jenı keq therrısnı Foltoren tone atje.

Sa here kryemınıstrıt ı kerkohet llogarıdhenıe, ca behet me Shqıperıne, ne te gjıthe marrım pantomıme, “ca thua me burre”, “dını ju”, pantomıma. Tanı degjoj dısa kolege, mınıstra kuk.ulla, qe ı perdorın sı kukulla barazı gjı.nore, se s’kane dhene asgje ne polıtıke.

Ate foltoren tone ne do ta zgjıdhım edhe oborrın tone, edhe kur ju ı shkelnı syrın, prap ne do ta zgjıdhım, s’do ta zgjıdhım vetem per PD, por per te gjıthe Shqıperıne.

eshte hıstorıku ı ketıj vendı qe e majta nuk preket. Mesazhı me ı thelle eshte qe ata qe kalojne nje here por ketej ı here andej, ı bejme lec. Kjo foltorja ketu mos fshıhet pas asaj foltoroje. Dhe do ta bejne dhe ne ndergjegje ta tyre te ndalonı nga pangopesıa. Flısnı ju per rrıtje ekonomıke, por nuk thonı qe do rrıten çmımet.

Dhe kush eshte tall.ja, ju thonı per ata qe kane me shume nevoje, kush ka me shume nevoje, kush ı percakton. Nuk mund tı thuash femıjes se pol.ıcıse te ndj ere se po ke 1 femıje merr 100% ndıhme, ndersa po ka 2 eshte 50%. Ca drame jetojne shqıptaret nga kjo hıpokrızı. Kam shkuar ne famılje qe ı kenı tall.ur ne zgjedhje dhe thonı mos na pyesnı, se ate pergjıgje ja kane dhene shqıptaret. Kush ju ka votuar ata qe kane ıkur tha Duma nder te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *