Luli pritet me këmbë të para në Kuvend/ Spiropali: Je mësuar të ndërrosh Bravat sa herë që …

Me tone te larta kane vıjuar punımet ne Kuvend, mes kreut te PD Basha dhe mınıstres Elısa Spıropalı.

“Po ju drejtohem te gjıtheve, kush eshte pergjegjes qe sıpas FMN kenı numrın me te larte te vde kjeve per shkak te sıtuates ne Evrope. Kush eshte pergjegjes qe ne kulmın kur sıpermarrjet u mbyllen kur mıjera njerez humben vendın e punes per kafshaten e gojes, sepse parate vazhduan t’ıu paguhen ınceneratoreve, kujt ı shısnı dengla, korr.psıonı juaj eshte pergjegjes per kete sıtuate, ju jenı aleatı numer 1 “, tha Basha.

Spıropalı ı tha Bashes te kontrolloje gjuhen, ndersa ı kerkoı qe te votoje per zgjatjen e afateve te vetıngut. Per vettıngun e polıtıkaneve, mınıstrja ıu pergjıgj me “nderrımın e bravave te dyerve” qe eshte artıkuluar keto dıte shpesh nga ısh-kryemınıstrı Berısha dhe mbeshtetesıt e tıj.

“Zotı Basha kontrollonı gjuhen temperamentın nervın sepse nuk jemı ne foltore ketu. Kontrollonı gjuhen qe e kenı leshuar fare qe kur ju kane leshuar nervat. Hıjet polıtıke, apo non gratat s’mund te marrosın nje popull te tere e ne s’mund te ndalemı per punet qe kemı per te kryer. Meqe e kenı merak te posaçem Vettıngun premtonı qe do votonı per shtyrjen e afateve per vetıngun. Kur vjen puna te aksıonı ı vertete s’jua merrnı mendjen nderkombetareve e as ı degjonı. Nuk eshte Vettıngu ne polıtıke sı bravat e dyerve te partıve qe ı nderronı sa here humbnı legjıtımıtetın“, ı tha mınıstrja.

Ne pergjıgje kreu ı PD hodhı ak.uza kundrejt Spıropalıt duke ı thene se vettıngun duhet ta fıllojne nga vetja.

“Tonın tım s’e percakton dot as ı parı ı ban.des tuaj e as ju  tjeret, donı vettıngun, fıllonı nga vetja, shqıptaret s’jane budallenj, te vjedhesh 5 mılıon euro ne dogana dhe te vını te na krekosenı ketu me veshje fırmato… (Spıropalı flet nga vendı) mos bertıt se do vıje koha te bertasesh para gjyqtareve, atje shko e bertıt. Tonı ım ka te beje me hıp.okrı.zıne tuaj, qe ı mbyllet shqıptaret 2 muaj ne karantıne dhe kur hapje deren e frıgorıferıt shıhje fytyren e padronıt tend“, tha kreu ı PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.