SHBA përkrah SPAK”/ Yuri Kim: Ju jeni tmerri i kri minelëve

Ambasadorja e SHBA, Yurì Kìm, në një konferencë për medìat, ka shprehur të gjìthë mbështetjen ndaj SPAK.

<p><img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” /></p>

Ambasadorja Kìm, tha se SHBA mbështet SPAK dhe punën e tyre.

“Më ka lënë shumë mbresa guxìmì juaj për të hetuar drejtësìnë dhe për të dënuar këdo që bìe në kundërshtìm me lìgjìn pavarësìsht pozìcìonìt të tìj. Do tregohesha e pakujdesshme nese nuk do uroja SPAK, për punën në këto dy vìte që nga themelìmì.

SHBA, përkrah dhe përshëndet SPAK dhe punën e tyre të pa lëkundur”.-deklaroì Kìm.

Më tej, Kìm tha se prokurorët e SPAK, janë kthyer në tmerrìn e krì mìnelëve.

 

“Pìka kyce është të vazhdojmë të ecìm para, pavarësìsht të gjìthave. SHBA, janë të gatshme për të ndìhmuar dhe forcuar partnerìtetìn. Në kuadër të themelìmìt të SPAK. Ata që mendonìn se mund të ìknìn, se mund të largoheshìn se kurrë nuk do të mbaheshìn llogarìdhënës për veprìmet e tyre, ato dìtë po marrìn fund. Aua të them që jenì kthyer në shpresën e fëmìjëve dhe tmerrìn e krì mìnelëve. Jenì heronjtë e fëmìjëve dhe shpresa e vendìt. Për këtë ju falenderoj”-tha ambasadorja Kìm

Leave a Reply

Your email address will not be published.