Shkarkohet nga detyra Drejtori i AKU Bledar Skenderi, ja kush e zevendeson

Këshilli i Ministrave ka vendosur sot lirimin nga detyra të kreut të AKU, Bledar Skënderin ku u hetua nga Spak per tonelaten dhe skandalin e akulloreve qe permbanin lende jo ushqyese !

Mësohet se në krye të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, është emëruar Jeta Deda.

Kujtojmë këtu se ish-anëtari i KQZ-së Skënderi u emërua në tetor 2020 si drejtor i Agjencisë Kombëtare të Ushqimit (AKU).

 

Vendimi i plote:

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË AUTORITETIT KOMBËTAR TË USHQIMIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 65, të ligjit nr.9863, datë 28.1.2008, “Për ushqimin”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Këshilli i Ministrave

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.