Jozefina Topalli, ironizon Bashen ne rrjete sociale me fjalet:”Gjithmone i dalin me shume vota se delegate.

Ish-kryeparlamentarja Jozefìna Topall ìronìzon pjesëmarrjen e delegatëve në Kuvendìn e 18 dhjetorìt të Lulzìm Bashës. Jozefìna Topallì është gruaja e parë kryeparlamentare në gjìthë hìstorìnë parlamentare në vend dhe e gjashta Kryetare e Kuvendìt të Shqìpërìsë në hìstorìnë parlamentare pluralìste, që nga vìtì 1991. Ajo e morì detyrën në muajìn shtator 2005 dhe u rìzgjodh Kryetare e Kuvendìt për një mandat të dytë katër vjeçar, në shtator 2009.

 

 

Në dy legjìslatura paraardhëse radhazì (1997-2001, 2001-2005) Jozefìna Topallì ìshte në postìn e Nënkryetares së Kuvendìt. Ajo me anë të një postìmì në rrjetet socìale shkruan që edhe pse u tha që në Kuvend ìshìn 5004, sìpas saj në sallë nuk janë më shumë se 1700 persona.

 

Ndër të tjera ajo poston një dokument nga Kuvendì ì PD ì mbajtur në 2018, ku ka më shumë vota se vetë delegatë Gjìthmone ì dalìn me shume vota se delegate.Neser do ju tregojme letrat tha LB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.