Fatbardh Kadilli merr pjese edhe ne Kuvendin e 18 Dhjetorit: Te largohen …

Anetari i partise Demokratike Fatbardh Kadilli, i cili mori pjese ne Kuvendin e 11 Dhjetorit te ish- kryeministrit Berisha, ka vendosur te marre pjese edhe ne Kuvendin e 18 Dhjetorit te PD te thirrur  nga Lulzim Basha.

Ne nje prononcim nga Pallati i Kongreseve ku zhvillohet Kuvendi i 18 Dhjetorit, Kadilli shprehu edhe njehere qendrimin e tij se Partia Demokratike duhet te bashkohet ndersa theksoi se duhet te largohet Lulzim Basha dhe ish-kryeministri Sali Berisha duhet te os kandidoje per kryetar te PD.

Fatbardh Kadilli:” Do déshiroja qé ky Kuvénd té mos kthéhéj né Kuvéndin é ndarjés. PD nuk mund ta durojé dot ndarjén né 2 copa. Né na duhét njé parti é bashkuar, nuk na duhét njé parti é ndaré. Ky éshté qéllimi psé jam kétu. Ata qé kané mundési ta kuptojné, nuk duhét té ndahét Partia Démokratiké. Çdo lloj akti ndarés démton Partiné Démokratiké. Té largohét Basha, mos kandidojé Bérisha dhé té shkojmé dréjt njé procési pér té zgjédhur njé ékip té ri, té pastér politik. Kjo éshté zgjidhja. Démonstrim forcé nuk ka kuptim més njéri-tjétrit, édhé ato çfaré kané ngjaré nuk jané té mira. Uné uroj qé véndimét té jéné té matura dhé t’i shérbéjné bashkimit. Véndimét pérjashtuésé nuk i shérbéjné bashkimit, si nga njéri krahé si nga krahu tjétér”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.