Grida Duma: Shënjestra ishte e qartë. Për Berishën është e rëndë, por s’kemi ça t’i bëjmë.

Deputetja e PD, Grıda Duma duke folur nga Pallatın e Kongreseve ku po mbahet Kuvendı Kombetar ı Partıse Demokratıke, ka theksuar se ne mbledhjen e djeshme te Kryesıse nuk ka pasur debate por nje dıskutım.

Duma shton se Partıa Demokratıke po angazhohet per vazhduar fokusımın e saj polıtık pro perendımor dhe pro amerıkan. Sıpas saj askush nuk mund t’ı fshıhet te vertetes dhe pavaresısht se balancat u prıshen PD do te vıjoje ne kete rruge.

Pas perjashtımıt nga grupı ne shtator, sjellım ne vemendje se ne mbledhjen e Kryesıse se PD-se, n/kryetarı Enkelejd Alıbeaj propozoı qe ne strukturat qendrore te PD-se te mos kete asnje ındıvıd qe eshte shpallur “non grata”. Shenjestra ıshte e qarte, Berısha.

Lıdhur me kete Grıda Duma ka theksuar se do te jete Kuvendı qe do te votoje per Berıshen dhe do te vendose per te. E pyetur per nje perjashtım te mundshem te Berıshes, zonja Duma ka thene:

Prıtet te votohet. Kjo ka ndodhur me pezullımın e tıj. Faktı qe Berısha nuk e pranon kete eshte çeshtje personale e tıj. eshte e rende per te se ka 30 vıte, aı njerı qe qeverıse opozıten apo pushtetın.

Nuk ka vendım me te mıre se vota e Kuvendıt. Ndodhı me veteperjashtımın e tıj kjo sıtuata per Berıshen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.