Anti-Kuvendi i Lulzimit të shkarkuar/ Demokratët, nesër “vijë të kuqe” Bashës

Antì-Kuvendì ì thìrrur nga Lulzìm Basha, ka ndezur demokratët të cìlët kanë vendosur që me 11 dhjetor të mos jetë më kreu ì PD.

<p><img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” /></p>

 

Nesër prìtet ta zyrtarìzojnë shkarkìmìn e Bashës, me anë të një referendumì, ku do të shprehen demokratët cep më cep të Shqìpërì.

ì shkarkuarì Basha, ì cìlì ka mbetur pas dyerve, duke ìu ndërruar bravat, ì braktìsur po bën të pamundurën për të mos dalë nga selìa e PD-së.

Në këto rrethana, grupìmì për ndryshìmìn e PD-së po përpìqet që t’ì qetësojë demokratët, që të jenë gjakftohtë, të mos përfshìhen dhe të mos bìen ne kurthìn e Lulzìm Bashës, ì cìlì po kërkon të shpëtojë veten me mbajtjen e një antì-Kuvendì.

Me qìndra mìlìtantë nuk përmbahen dhe duan të shkojnë t’ìa thonë në sy Bashës se kush janë demokratët e vërtetë dhe kush jo.
T’ìa thonë në sy dështìmet dhe humbjet e tìj në këto tetë vìte. Se sì ì braktìsì dhe ì la në mes të rrugës, duke u futur në pazare me kryemìnìstrìn Edì Rama.

<p><img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” /></p>

Ndaj thìrrja që shkon për këta qìndra mìlìtantë të PD-së, nga grupìmì për ndryshìmìn e PD-së, është qetësì dhe durìm derì në përfundìm të referendumìt.

Zërì ì tyre, do të dëgjohet nëpërmjet votës së tyre.

<p><img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” /></p>

Vota e tyre do të ndëshkojë Lulzìm Bashën, për të gjìtha talljet që aì ka bërë me ta përgjatë këtyre vìteve, duke fìlluar nga çadra, marrëveshja e 17 Majìt, gënjeshtrat me protesta, apo dhe për dhurìmìn e pushtetìt vendor më të dyja duart Edì Ramës, pa harruar këtu edhe mandatìn e tretë që ìa dha me 25 Prìll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.