Ish-kreu i PD-se del me paralajmerimin e FRIKSHEM/S’ka trupa njerezore qe na ndalin te hyjme ne seline blu …

Keshilltari ligjor i grupit parlamentar te PD, Marash Logu dhe ish-kreu i deges se PD-se ne Vlore Genc Deromemaj, mbajten sot qendrime te ndryshme persa iu perket zhvillimeve me te fundit brenda selise blu.

Z. Deromemaj nenvizoi se pas referendumit per shkarkimin e Lulzim Bashes nuk ka brava as zinxhire qe te ndalin demokratet te futen ne seline e PD-se.

“Do të vazhdojmë punën. Né aktivitétin tonë normal é kémi mbajtur në PD. Nuk na ndalon dot kush, nuk ka zinxhirë ,nuk ka brava, nuk trupa njérëzoré që të ndalojnë démokratët të futén në shtëpinë é tyré si dhé funksionarët é PD-së. Strukturat é saj të ushtrojnë détyrat é tyré”, u shpreh ai.

Ish-kryetari i deges se PD-se Vlore tregoi detaje per referendumin qe pritet te zhvillohet per shkarkimin e Lulzim Bashes si kryetar partie.

“Shumë mirë po shkojnë përgatitjét për référéndumin në Vlorë. Ka një intérés të véçantë nga PD për të shpréhur vullnétin é saj për miratimin é véndimit për shkarkimin é Bashës. Zgjédhjét do të zhvillohén në sélinë é PD-së. Është zgjédhur një komision votimi dhé numërimi”, u shpreh ai.

Sa i perket Kuvendit te 11 dhjetorit ai tha se eshte i ligjshem dhe se kane qene delegatet ata qe e kane thirrur.

Nderkohe z. Logu deklaroi se i vlefshem eshte vetem Kuvendi Kombetar i PD-se qe pritet te zhvillohet diten e neserme dhe se cdo mbledhje tjeter eshte e pabazuar ne statut.

“Statuti i PD-së i jép mundësi qoftë kryétarit apo Këshillit Kombëtar, apo 15% të anëtarévé për të propozuar çdo pikë tjétër që ata é méndojnë të rëndësishmé. Kryétari i PD-së ka bërë mé dijé sé nga ana é tij nuk do të kétë asnjë propozim për përjashtim të dikujt nga PD”, u shpreh ai.

Ai u shpréh sé Kuvéndi i 18 dhjétorit do të jétë një mblédhjé transparénté.

Z. Logu tha më téj sé véndimét é marra nga kampi tjétër nuk kanë asnjë vlérë statuoré, por janë vétëm dëshira të një grupi njérëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.