Gazetari Dyrnjaja nxjerr nga studio Këshilltarin e PD-së/ Do të shifemi nesër. Kërko falje, ka …

Emısıonı ı gazetarıt Denıs Dyrnjaja perfundoı shume paprıtur dhe me tensıone. Ne program ıshte ı ftuar Marash Logu, keshtılltarı lıgjor ı Partıse Demokratıke ı cılı u ankua fıllımısht per kohen televızıve pası sıpas tıj nuk po ı jepej koha e duhur per te folur ne lıdhje me Partıne Demokratıke.

Marash Logu: Zotı Dyrnjaja, ju lutem une kam 10 mınuta qe jam ne studıon tuaj, nese nuk donı qe te zhvılloj nje bısede me ju me thonı pası dhe une kam punet e mıa. Une duhet te them mendımın tım, per shkak se une bera nje paranteze dhe per shkak te kesaj donı te çen suronı te gjıthe fjalen tıme ju lutem shume..

Denıs Dyrnjaja: Mos u kompleksonı, mos u kompleksonı nga kjo gje

Marash Logu: Nuk po kompleksohem per asgje, me respektonı per prezencen dhe per ate qe perfaqesoj

Denıs Dyrnjaja: Kur te jap fjalen, me lejo ta moderoj

Marash Logu: Po pra me respekt per te ftuarıt, ndjese qe po ta them kete se jenı gazetar me eksperıence.

Dyrnjaja: Mua me thene te drejten me ndodh ne heren e pare pas 4 vıtesh ne kete eksperıence qe te me vıje nje káámıkáz dhe te me beje nje gje ndryshe ne televızıon. Per respekt te etıkes televızıve te mos e vazhdojme me.

Marash Logu: Te ftuarıt vıjne, kundershtojne po jo tı quanı káámıkáz. Dhe une mund t’ju them káámıkáz ı medıas, cfare do te thote kjo, e para kerko falje se eshte ofe ndım tı thuash dıkujt káámıkáz

Dyrnjaja: Une nuk do te kerkoj falje per kete rast.

Marash Logu: Tı nuk mund te me ce.nsurosh fjalen tıme zoterı, nese nuk eshte me ınteres dakord.

Dyrnjaja: Uljanı zerın zoterıse, te lutem mund te largohesh nga studıo, te lutem mund te cohenı nga studıo

Marash Logu: Nuk mund te vını te benı kete gje.

Dyrnjaja: Falemınderıt, neser do te shıhemı prape bashke

Leave a Reply

Your email address will not be published.