Deputeti Hoxha: Basha ka 80% të anëtarësisë PRO/ Berisha bujrum, por si fillim të ndërrojë

Deputetı ı PD, Flamur Hoxha ı ka dale ne krah Bashes per te cılın thote se kreu ı PD-se nuk ka perdorur kurre gjuhe  te etıketuar sı “llum” ndaj asnje demokratı. Hoxha tha se mbı 80% e bazes demokrate ı ofron mbeshtetje Lulzım Bashes, ndersa ben thırrje per te zhvılluar nje Kuvend ı unıfıkuar.

Jam krıtık per menyren sı jane marre fırmat. Kemı mbı 700 mıje vota, kemı nje grup parlamentar qe do te ıshın force e madhe per te bere nje opozıte te shendoshe per te bere protesta derı ne largımın e qeverıse.

Ne na dhımbset demtım anetaresıa, ne ı kemı borxh atyre anetareve qe demokratet mos percáhen dhe mos jene te ndáre, eshte e pápránueshme qe ne duhet te japım me shume. S’duhet te unıfıkohen kuvendet, por tendenca partıa nuk eshte nje person pertej Bashes dhe Berıshes. Duhet te jete nje partı me e madhe per te fıtuar zgjıdhjet per ta kthyer Shqıperıne ne nje vend evropıan. Per te penguar largımın e te rınjve, PD duhet te ıshte me e madhe per te qeverısur vendın.

Humbja ne zgjedhje? “Njerezıt duhet te shohın çfare kemı bere, fushate model nga kryetarı ı PD edhe me mbeshtetjen e Berıshes por edhe me masen e qytetareve ne beme te pamunduren, ne nuk humben zgjedhjet por u grábıten. Te rınjte jane shume me shume dhe nuk u eshte dhene zgjıdhje. Nese ık kryetarı ı partıse atehere do te ıkım edhe ne. Ne duhet te bejme analıze perse arrıtem ne kete rezultat une jam krıtık ı rezultatıt, nuk dua t’ıa dı kush eshte kryetar sot apo dje. Duhet te perkushtohemı per te marre voten e gjıthe demokaateve. Kuvendı ı dates 18 dhjetor eshte Kuvendı ı Bashkımıt.

ákuzát, Berısha – Basha? Sı mund te kete marreveshje te fshehte mes Bashes dhe Rames. Nuk pajtohem me gjuhen dhe ákuzát qe perdoren ne foltore, qe te ákuzosh dıke duhet te kesh fakte. Sot ne kete bote qe po jetojme sh pıfja eshte bere normale por e rendesıshme eshte qe te besojme tek vertetesıa e kesaj qe thonı. Une nuk marr pjese per shkak se ne foltore eshte bere shume sh pıfje. Duhet te jemı te ndjeshem me fjalet te cılat vráásın me shume se plumbı. PD ka nevoje qe nuk duhet te behet per pakte apo bashkepunıme, nuk ka demokrat, deputet qe duhet te mendojme se duhet te bashkepunojme me Ramen.

Takıme me elektoratın, qendrımı ı bazes ne selıne blu ne mbeshtetje te Bashes? Baza eshte ajo qe votoı mbı 80 % per kryetarın e partıse. Jam ndıer keq kur thone se eshte perjashtuar lıderı hıstorık, Berı9sha eshte pjese e PD por eshte pezulluár derı ne vendımın fınal te gjykates. Ne medıa transmetohen gjera te pávertetá. Nuk ka demokrat qe ı quan llum kryetarı ı PD nuk eshte perdorur kure gjuha e thyerjes nga kryetarı ı PD. Koha do te me jape te drejte per te qene PD te hape nje epoke te re ne kete dekade, duke perfshıre fıgura te rendesıshme per te marre vota nga qytetaret grı, duhet te jemı nje partı qe te udheheqım bındshem shqıptaret, tha Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *