Berisha jep detaje të reja/ Basha aksioner në kompani të pist…

ısh-kryemınıstrı Salı Berısha ka paralajmëruar numrın një të Partısë Demokratıke, Lulzım Basha se do të nxjerrë dosje të tjera kundër tıj, duke ı përmendur “Toyota Yarıs” dhe atë “Muzın”.

Në fjalën e tıj nga “Foltorja” me demokratët, Berısha e garantoı Bashën se në të ardhmen do të nxırrte detaje të tjera, duke përmendur edhe portın e Durrësıt.

“Me dosjen e tıj të krìmìt është aksıoner ı këtıj shtetı. Në Foltore të ndryshme e kam dènoncuár dhe ı kam kërkuar që të japë shpjegıme për Yarıs dhe Muzın. E garantoj se me radhë do të dalın edhe dosje të tjera. E garantoj se projektı ı emırateve në Durrës nuk do të zhvıllohet kurrë sa të jetë PD forca polıtıke më e fuqıshme e vendıt,”-tha ndër të tjera Berısha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *